kiállítás

Az Elektronika Kiállítás és ami mögötte van

december 1, 2018 10:43 Közzétette Hozzászólás

kiállítás

  • Mint a legtöbb iparágban, így az elektronikai iparban is nagyon fontos a nemzetközi jelenlét. Az Elektronika kiállítás kiváló helyszín az új partner kapcsolatok kialakítására, valamint a meglévők ápolásra, és a piaci jelenlét fenntartására. Ez a kiállítás valóban világszínvonalú, ami nem csak a méretében nyilvánul meg, de persze nem mellékes, hiszen a világ vezető márkanevei és valamennyi jelentős vállalata képviselteti itt magát. Mindehhez bizony szükséges is a 16 akadálymentes kiállító csarnok a csaknem 200.000 m2 befogadó területből elfoglalt 145.000 m2, 11-16 m-es helységmagassággal, és 50 tárgyaló teremmel.
  • Egy nemzetközi kiállítás mindig nagy körültekintést igényel, akár egy hazai rendezvény, talán annyi különbséggel, hogy itt kiemelkedően fontos a megfelelő nyelvismeret és a folyamatos kontrollal felügyelt szervezés és a megbízható kivitelezők kiválasztása. Fontos szempont a stand helyünk megfelelő pozicionálása a regisztrációs tárgyalásoknál, hiszen egy ilyen méretű kiállításon könnyű lehet “elveszni”, és elsődleges prioritású hogy milyen cégkörnyezetben helyezkedünk el.
  • A G-SMT Hungary Kft. gyártási szolgáltatást értékesít, így termékeket csak mint a vevőink megrendelésére gyártott referenciaként szoktuk magunkkal vinni, bemutatva pár terméket a gyártási repertoárból.
  • Mivel a G-SMT Hungary Kft-nek a nemzetközi piac megnyerése mellett természetesen a hazai ágazati képviselet is legalább ilyen kimagasló cél, ezért fontos számunkra, hogy az olyan hazai kiállításokon is részt vegyünk mint az Electrosub Kiállítás Budapesten márciusban. Találkozzunk legközelebb ott!

 

Kategória:

Írta: Bökönyi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.