Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00200

 • a kedvezményezett neve: G-SMT Hungary Kft.
 • a fejlesztés tárgya, célja: technológia- és vállalatfejlesztés
 • a szerződött támogatás összege: 134 606 390 Ft
 • a projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt keretében a G-SMT Hungary Kft. technológia- és vállalatfejlesztése valósul meg. A beszerezni kívánt eszközök a gyártási folyamat hatékonyságát növelik. A kapacitásnövelés és a kínálatbővítés révén több terméket és több részegységet tudunk gyártani. Ezzel tudjuk növelni a bevételünket, foglalkoztatottaink számát, eredményünket. A gyártórészleg házon belül lesz, jobban koordinálható és jobb a minősége, mintha beszállítótól függünk. Így segítjük elő a beszállítóktól, alvállalkozóktól független, határidőn belüli minőségi gyártást. A napelem beruházás a fenntarthatóság jegyében nagyon fontos a cégünk számára. Cégünk továbbá elkötelezett a kollégák hosszú távú képzése mellett, ezért első lépésben képzési tervet készítettünk egy tanácsadó céggel. A géppark technológiai fejlesztésével a termékek minősége javul, így azok jobb egységáron értékesíthetők, azaz a hozzáadott érték is emelkedik. Képesek leszünk a versenytársaknál magasabb kapacitást, jobb minőséget, tartósabb termékeket kínálni. A fejlesztés a vállalkozás gazdasági szerepét erősíti.
 • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2023.10.26.

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00200


GINOP-8.2.3-18

GINOP-8.2.3-18


GINOP 8.3.5/18.b.2

GINOP 8.3.5/18.b.2


GINOP 8.3.5/18.b.3

GINOP 8.3.5/18.b.3


GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00193

 • a kedvezményezett neve: G-SMT Hungary Kft.
 • a fejlesztés tárgya, célja: Projekjük célja Infocharger DC töltő sikeres, új piacképes termékfejlesztés megvalósulása
 • a szerződött támogatás összege: 119 395 053 Ft
 • a projekt tartalmának részletes bemutatása: A G-SMT Hungary Kft. fő profilja az elektronikai áramköri kártyák gyártása, SMT szerelés, kábelszerelés, BGA javítás, röntgen vizsgálatok. A telephelyének gyártási kapacitását 3 automata SMT inline gyártósor, 1 TH gyártósor biztosítja. A gyártósorok konfigurációja közel azonos, a kezelhetőség megkönnyítése és a stabilitás biztosítása érdekében. A vállalatirányítási rendszerük különböző moduljai segítségével teljes mértékig a funkcionális felhasználást és az ügyfélbarát információáramlást valósítunk meg. Ennek köszönhetően megvalósul a teljes gyártásközi realtime monitoring, és adatrögzítés. A fejlesztés eredményeként létrejövő új, innovatív piacképes termékük lenne az Infocharger DC töltő, amely egy eddig általunk nem gyártott termék.

  A projekt keretében töltési információk kinyerése, valamint a kijelző vezérlésének illesztése, hardver összeállítása, tesztelése szakmai feladatok sikeres megvalósításán keresztül megvalósul a tervezett Innovatív EV töltő integrálása nagyméretű kültéri digitális kijelzővel és DC töltőkkel.

 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.29.

GINOP 2.1.1