Bérgyártás, részfolyamatok

Cégünk rugalmasan reagál ügyfeleink igényeire, és mindig talál olyan kapcsolattartó személyeket, akik gondoskodnak az Ön igényeinek megvalósításáról.

Megbízása alkalmával, teljes megoldásokra vagy egyes szolgáltatásokra vonatkozóan is kínálunk megoldást, illetve adott kérésre gondoskodunk a teljes anyagbeszerzésről, alkatrészek beszerzéséről is. A megbízói partner részéről az alkatrészek rendelkezésre bocsátása szintén lehetséges részben vagy teljes egészében.

Prototípusok és szériagyártás készítésével megteremtjük a hatékony termelés feltételeit. Szolgáltatásainkat az Ön igényeinek megfelelően fejlesztjük, az anyagbeszerzésen át, a gyártás, a tesztelés, a termékek egyedi megjelölésén át egészen a raktározásig és kiszállításig.

PCB mosás: DCT INJET fél automata berendezésünkkel a kézi vagy hullám forrasztás után keletkező flux maradványokat, és egyéb kisebb szennyeződéseket maradéktalanul megtudunk szüntetni a PCB felületéről, aminek segítségével hosszantartó, magas minőségű lakkozást lehet elérni.

Lakkozás: Számos lakkozási lehetőség közül választhatunk igényeiknek megfelelően. Akril, és szilikon alapú, több eltérő micron vastagságú anyagok közül, melyek felvitele a termékekre megakadályozza a szélsőséges használati körülményekből adódó korróziót, és egyéb kémiai károsító folyamatokat.

Ragasztás, rögzítés: Különböző méretű SMT (pl.:csatlakozó) és TH (pl.:nagy méretű kondenzátor) alkatrészeket alkalmunk van extra fizikai rögzítéssel ellátni, mely tehermentesíti az alkatrészek forrasztását, a fizikai terhelések esetén. Javasolt nagy alkatrészeknél, és olyan termékek esetén, melyek nagy gyorsulási feltételeknek vannak kitéve.