Cégpolitikánk

Cégünk számra fontos a minőségi, innovatív megoldások megteremtésére és a bizalomra épülő hosszú távú üzleti, partneri kapcsolatok kiépítése. Cégpolitikánk vezérelve megrendelőink igényeinek maradéktalan teljesítése. Fontos számunkra a vevőink teljes támogatása az elektronikai gyártás és tervezés területén. Európa minden területén minőséget, rugalmasságot biztosítunk partnereink számára.

G-SMT-Hungary Kft. az állandó minőségi színvonal megtartása érdekében bevezette az ISO 9001:2015 –s minőségügyi szabványt, s ez alapján kidolgozott minőségirányítási rendszerünkkel biztosítjuk megrendelőink felé a folytonos és állandó minőséget. A minőségirányítás folyamatos fejlődése és a technológiai fejlesztés mindig vezető helyen van a menedzsment céljai között. Ennek keretében örömmel értesítjük, hogy vállalatunk újabb mérföldkőhöz ért, és a tanúsítványaink sorát sikeres IATF 16949 autóipari minősítéssel is bővítettük. Mindig arra törekszünk, hogy sikeresebbé tegyük a közös projekteket, és tökéletes egyensúlyt érjünk el.

A vezetés összhangot kíván teremteni üzleti céljainak elérése és a környezet megóvása között, ezért elkötelezte magát, hogy vezetési tevékenységében kiemelt szerepet szán az épített és a természetes környezet állapotának megőrzésére, javítására. Biztosítjuk, hogy a megfelelő vezetői és adminisztratív ellenőrzések működjenek, a környezeti politika minden tevékenységünkben tükröződjön, és a rendszer folyamatosan fejlődjön.

Környezetpolitika

G-SMT Hungary Kft. életében a minőségbiztosítás a beszállítói partnerek kiválasztásával kezdődnek, a beérkező áru ellenőrzésével folytatva, a termékek teljes gyártási folyamatán át egészen kiszállítás pillanatáig tart.

Emellett dolgozunk azon, hogy a folyamatokat és a minőséget permanensen javítsuk. Cégünk minden döntésénél a környezetvédelmi szempontokat következetesen, módszeresen, előrelátóan veszi figyelembe, hiszen alapításunk óta a környezetirányítási rendszert az ISO 14001:2015 hitelesített tanúsítványának megfelelően fejlesztjük.

A környezet védelme érdekében újrahasznosítható anyagokat és csomagolásokat használunk. A környezet és az erőforrások felelősségteljes kezelésével a G-SMT Hungary Kft. hozzájárul a fenntartható gazdasághoz.

Munkatársaink-továbbképzések

A műszaki tudomány területén törekszünk, hogy a legújabb technológia fejlesztésseket alkalmazva mindig naprakészek legyünk. Annak érdekében, hogy ezeket a technológiákat és rendszereket megfelelően alkalmazzuk, kivételes hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére.

Minden dokumentációt és előkészítést úgy végzünk, hogy a termékeket a lehető legmagasabb minőségben lehessen gyártani. A fejlesztés minden szakaszában projektmenedzsmentünk felügyeli a vevői igények megvalósítását, a termék és a fejlesztés költségeit, valamint a határidők betartását.