opengraph-2

Elektronika Messe München 2018

október 4, 2018 3:56 Közzétette Hozzászólás

opengraph-2

A világ legnagyobb iparága a legmagasabb szintű kapcsolatokkal találkozik, ez az ELEKTRONIKA MESSE!

A G-SMT Hungary Kft csapata ismét megjelenik a müncheni kiállításon és saját standon várja az érdeklődőket egy beszélgetésre, tárgyalása.
A látogatóinknak lehetősége lesz betekintést nyerni a gyártás fontosabb részleteibe, szakmai segítséget kérni munkatársainktől, és egyeztetni jövőbeli együttműködésekről!


 

ELECTRONICA 2018 szakkiálításról továbbiakban, 

A világ vezető szakkiállítása


Több mint 20 országból 2913 kiállító  143.000 négyzetméternyi területen terül el, és várja az ipar minden tájáról érkezőket! A 2016-os kiállításon 84 országból érkeztek vendégek és több mint 70 ezren látogattak el.

 

A kiállított tárgyak széles skálán


Az elektronika kiállításainak kínálata az egész elektronikai ipar technológiáit, termékeit és megoldásait foglalja magában. A vásár bemutatja az ipar trendjeit, és ezzel segít a látogatóknak az elektronikai ipar globális piacán.

 

Nemzetközi üzleti platform


Az electronica látogatói szinte az összes fogyasztói szegmenset és az ipari felhasználói fiókokat képviselik.

 

Széleskörű támogató program


Az elektronika széleskörű támogató programja tizenegy témaorientált fórumot és négy nagyszerű konferenciát tartalmaz. A résztvevőknek lehetőségük nyílik információcserére a szakértőkkel a legújabb fejleményekről.

 

Globális hálózat


Az elektronika mellett a Messe München egyéb regionális kereskedelmi vásárokat szervez gyorsan növekvő piacokon. Az elektronika Kína például lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bemutassák magukat a fontos ázsiai piacon.

link: electronica hivatalos weboldala

Kategória:

Írta: Bökönyi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.