EN|DE

Kapcsolat

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

G-SMT Hungary Kft.
Cégjegyzékszám:20-09-074008
Adószám:24816184-2-20
Székhely:8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5.
GYÁR telephely:6300 Kalocsa, Martinovics Ignác u. 15
Telephely telefon:+36 70 348 06 19
Cégvezető:Kerekes Attila +36 30 205 53 26
Emailinfo@g-smt.hu

Wall Dispenser Robot

A beltéri permetező robot egy automatikus latex festékszóró robot, amelyet beltéri latexfesték-építéshez használnak kereskedelmi épületekben, lakásokban, irodaházakban stb. A fedőbevonat automatikus permetezésére a kézi működtetéssel összehasonlítva ez a beltéri permetezőrobot hosszú ideig folyamatosan, jobb minőségben, nagyobb hatékonysággal és alacsonyabb költséggel tud dolgozni. Mentesül a munkakörnyezettől és a humán erőforrás egyedi teljesítő képességétől.

A G-SMT Hungary Kft, mint hivatalos európai értékesító és forgalmazó képviseli a feltüntett POWERROBOT terméket és termékcsaládot.

Floor Cleaner Robot

Padlótisztító robot a saját fejlesztésű lézeres SLAM technológián, a 3D vizuális felismerési technológián alapuló és az anyagszint-érzékelő technológia integrálásával továbbá a nagy pontosságú lézer beépítésével egy összetett magas színvonalú robot technika. A térképkészítés, a helymeghatározás, az autonóm navigáció és az akadálymegálló funkciói elsősorban az építőiparban található apró kövek és por tisztításának problémáját oldják meg, illetve a takarítóipari humánerőforrás-hiány megoldására fókuszálnak.

A G-SMT Hungary Kft, mint hivatalos európai értékesító és forgalmazó képviseli a feltüntett POWERROBOT terméket és termékcsaládot.

Security Patrol Robot

Robot is a security solution designed for public spaces.

A G-SMT Hungary Kft, mint hivatalos európai értékesító és forgalmazó képviseli a feltüntett POWERROBOT terméket és termékcsaládot.

Laboratóriumi vizsgálat

Az alábbi gyártási problémák okának megismeréséhez kérje segítségünket:

 • Ellenállások sírkövesedése
 • QFP forrasztási hibák
 • PAD nedvesítési hibák
 • BGA hiba
 • stb...

A hibák analizálására az alábbi módszereket használjuk:

 • Optikai mikroszkóp
 • X-RAY mikroszkóp
 • Keresztcsiszolat - A keresztmetszet célja egy minimális felületi érdességű sík szakasz létrehozása a minta belső szerkezetének feltárása érdekében.
 • Nyírásvizsgálat – BGA golyók nyírószilárdsága
 • BGA festés vizsgálat - Ez egy olyan elemzési módszer, amely egy speciális színező folyadékra támaszkodik, amely behatol a BGA gömbök meglévő repedéseibe.
 • Elektormikroszkóp - lehetővé teszi a minta felszínének nagymértékű, szürkeárnyalatos mikro-gráfjainak felvételét akár 100.000x nagyítással.

IATF 16949

A G-SMT Hungary Kft. minőség politikájával kapcsolatban meglevő Partnereink már tapasztalhatták, hogy folyamatosan fejlesztjük a vállalat-irányítási rendszert, folyamatainak minőségét, és cégünk fokozott figyelemmel van az ügyfelek igényeinek megvalósulására. A minőségirányítás folyamatos fejlődése és a technológiai fejlesztés mindig vezető helyen van a menedzsment céljai között.

Ennek keretében örömmel értesítjük, hogy vállalatunk újabb mérföldkőhöz ért, és a tanúsítványaink sorát sikeres IATF 16949 autóipari minősítéssel is bővítettük.

Ez nem más, mint a Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF – International Automotive Task Force) által kifejlesztett autó- és gépjárműipar vezető nemzetközi minőségirányítási műszaki előírása. E szabványrendszer biztosítja az Ön számára, hogy termelésünk és gyártásunk a magasabb vevői igényeket is kielégíti.

Tanúsítványunkat megtekinthetik az alábbi linken:

ISO 14001

Környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése.

Az ISO 14001 szerint kiépített környezetközpontú irányítási rendszer célja, hogy a kibocsátások csökkentésével, a folyamatok áttekintésével és optimalizálásával szolgálja a tisztább termelést, a fenntartható fejlődést.

Az ISO 9001, minőségirányítás a termékre és a termelésre fókuszál, az ISO 14001 pedig a környezetre, környezetvédelemre.

ISO 9001

Minőségirányítási rendszer bevezetése és annak az alábbi területekhez megfogalmazott követelményeknek való megfelelés:

 • a felső vezetőség elkötelezettségének bizonyítása
 • minőség tervezése
 • vevőkapcsolatok
 • minőségirányítási rendszer dokumentálása
 • erőforrásokkal való gazdálkodás
 • tervezés, fejlesztés kérdései
 • termelés megszervezése
 • nemmegfelelősségek kezelése
 • rendszer fejlesztése

Kézi szerelés, és javítás

A végleges összeszerelés során fellépő egyedi műveleteket kézi vagy félautomata berendezéssel lehet végezni. (Csavarozás, huzalforrasztás, csomagolás, tesztelés ..stb)

A folyamat mindig ügyfél-specifikus, személyre szabott és tökéletesen eredmény orientált. Ennek megfelelően, rugalmasan és környezetbarát körülmények között gyártjuk magas minőségben a nyomtatott áramköri termékeket.

Kollégáink segítenek Önnek a gyártási folyamatban lévő technológia maximális kihasználásában, a költségvetés optimalizálásában és a legmagasabb minőség elérésében.

A gyártásközi ellenőrzéseken túl valamennyi termékünk esetében 100%-os vizuális végellenőrzést is végzünk a magas minőség érdekében, melyet érvényes IPC-A-610 vizsgával rendelkező dolgozóink végeznek.

TH technológia

THT - Through Hole Technology – Furatszerelési technológia

Axiál és radiál alkatrészek beültetése és forrasztása. Az alkatrészek beültetése lehetséges kézi illetve gépi megoldással, a termék igényeinek megfelelően. A forrasztást igény szerint tudjuk szelektív automata berendezéssel is végezni, mely megfelel az autóipari elvárásoknak (folyamatkamera, automata hullám színt szabályzás, nitrogén atmoszférás forrasztás). A szelektív forrasztási technológiának köszönhetően, nem csak a forrasztás, de a flux felvitel is szelektíven történik, mely a kész termék flux szennyeződését minimalizálja. Szükség esetén a terméket tisztíthatjuk félautomata mosó berendezésünkkel, mellyel a legnagyobb panel tisztaságot lehet elérni, hogy a legjobb lakkozhatósági körülményeket tudjuk biztosítani.

Bérgyártás, részfolyamatok

Cégünk rugalmasan reagál ügyfeleink igényeire, és mindig talál olyan kapcsolattartó személyeket, akik gondoskodnak az Ön igényeinek megvalósításáról.

Megbízása alkalmával, teljes megoldásokra vagy egyes szolgáltatásokra vonatkozóan is kínálunk megoldást, illetve adott kérésre gondoskodunk a teljes anyagbeszerzésről, alkatrészek beszerzéséről is. A megbízói partner részéről az alkatrészek rendelkezésre bocsátása szintén lehetséges részben vagy teljes egészében.

Prototípusok és szériagyártás készítésével megteremtjük a hatékony termelés feltételeit. Szolgáltatásainkat az Ön igényeinek megfelelően fejlesztjük, az anyagbeszerzésen át, a gyártás, a tesztelés, a termékek egyedi megjelölésén át egészen a raktározásig és kiszállításig.

PCB mosás: DCT INJET fél automata berendezésünkkel a kézi vagy hullám forrasztás után keletkező flux maradványokat, és egyéb kisebb szennyeződéseket maradéktalanul megtudunk szüntetni a PCB felületéről, aminek segítségével hosszantartó, magas minőségű lakkozást lehet elérni.

Lakkozás: Számos lakkozási lehetőség közül választhatunk igényeiknek megfelelően. Akril, és szilikon alapú, több eltérő micron vastagságú anyagok közül, melyek felvitele a termékekre megakadályozza a szélsőséges használati körülményekből adódó korróziót, és egyéb kémiai károsító folyamatokat.

Ragasztás, rögzítés: Különböző méretű SMT (pl.:csatlakozó) és TH (pl.:nagy méretű kondenzátor) alkatrészeket alkalmunk van extra fizikai rögzítéssel ellátni, mely tehermentesíti az alkatrészek forrasztását, a fizikai terhelések esetén. Javasolt nagy alkatrészeknél, és olyan termékek esetén, melyek nagy gyorsulási feltételeknek vannak kitéve.

Szaktanácsadás

Tapasztalt munkatársaink segítségére lehetnek gyártástechnikai problémái megoldásában. Legyen a kitűzött cél folyamatoptimalizálás, hibaköltség csökkentés, darabszám növelés. Tervező és beszerző kollegáink a tervezés folyamatától szükséges anyag kiválasztásán keresztül teljes támogatást nyújtanak ügyfeleinknek.

BGA javítás

Az összetettebb, speciális SMD alkatrészekkel, mint péládul a BGA, és a QFP rendelkező szerelvények javításához rendelkezünk „Rework- állomással. Ez lehetővé teszi, hogy a hibás komponenseket célzottan lehessen eltávolítani illetve kicserélni. Vállaljuk QFP, QFN, BGA forrasztását, gyártósori selejt javítását, BGA cseréjét, rework-öt. Röntgen vizsgálatunknak köszönhetően 100%-ban ellenőrizhetjük javításainkat. ESD rendszerünknek köszönhetően érzékeny alkatrészekkel is dolgozhatunk.

Prototípus gyártás

Vállaljuk teljes termékek komplett mintagyártását, sorozatgyártását kis és nagy szériában. Prototípusok és minták készítésével megteremtjük a hatékony termelés feltételeit. Számunkra fontos, hogy partnereinket teljes körűen és partnerszerűen támogassuk. Az ötletektől egészen az ellenőrzött és átvizsgált termékekig- rugalmasan- gyorsan és innovatívan gyártunk, úgy, hogy mindeközben megfeleljünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Megbízásaink során nagy jelentőséget tulajdonítunk a mi és ügyfeleink közötti összehangolt technológiai felfogásra és megegyezésre.

Számunkra kiemelt fontosságú a kölcsönös megegyezésen alapuló, hosszú távú együttműködés ügyfeleinkkel.

A MyAccount rendszeren keresztül regisztrált partnerünk lehet, amivel gyártási terveit, a gyártáshoz szükséges fájlokat megoszthatja velünk kényelmesen, gyorsan a magas szintű titoktartás és adatbiztonság mellett.

Röntgen vizsgálat X-RAY

Viscom X7056RS

Ez a nagy teljesítményű vizsgáló rendszer, a világon egyedülálló módon, egyszerre képes automatikus optikai (AOI) és automatikus röntgen (AXI) vizsgálatra. Ennek eredményeként még a rejtett forrasztási pontok (pl. BGA) hibái is megbízhatóan detektálhatóak.

X7056 berendezésünk megbízható és gyors in-line ellenőrzést biztosít a géphez tartozó transzport segítségével.

Gyártósorunkon az X7056RS gép előtti beadó transzport DMC/QR kód olvasóval van felszerelve, így a vizsgált termékek azonosítása biztosított. A berendezés utáni munkaállomáson a DMC/QR kód beolvasása után megjelenik a termék hibaképe a monitoron. A PCB-k egyedi azonosításának köszönhetően minden vizsgált termék eredménye visszakereshető (VPC).

Az X7056 rendszer teljesen moduláris, így használható:

 • kombinált rendszerként (AOXI)
 • röntgen ellenőrző berendezésként (AXI).

Optikai vizsgálat

Vállaljuk nem nálunk gyártott termékek optikai vizsgálatát. Tapasztalt szemrevételező kollegáinkkal vállalunk akár 100%-os optikai vizsgálatot, valamint automata optikai ellenőrző gépeinkkel képesek vagyunk teljesen automatizált keretek között magazinból kitárazva, a vizsgálat után magazinba betárazva automata ellenőrzést végezni konkrét hibaképre vagy akár teljes termékre vonatkozóan.

SMT gyártás

SMT - Surface Mount Technology - Felületszerelési technológia

SMT gyártósorunk teljesen automatizált, így garantálni tudjuk az alkatrészsérülések teljes elkerülését. Magas szintű ESD rendszerünkkel gond nélkül tudjuk kezelni a legérzékenyebb IC-ket és BGA-kat is.

0201 alkatrészmérettől 55x55mm-ig képesek vagyunk felületszerelt és furatszerelt alkatrészeket automatikusan ültetni, vizsgálni. Nagy mérettartományban tudunk kezelni nyomtatott áramköröket, 50-460 mm szélesség és hossz között.

A MyAccount rendszeren keresztül regisztrált partnerünk lehet, amivel gyártási terveit, a gyártáshoz szükséges fájlokat megoszthatja velünk kényelmesen, gyorsan a magas szintű titoktartás és adatbiztonság mellett.

Bérmunkában vállalunk komplett vagy akár részszerelést is.

SMT gyártósorunk konfigurációja:

 • Automata PCB kezelés magazinban (ASYS,Rommel)
 • Automatikus paszta nyomtató (EKRA)
 • 3D paszta vizsgálat (KohYoung)
 • Automata alkatrész beültetés - tekercsről, tálcából, csőből (Siemens)
 • Nitrogén atmoszférás reflow kemence (Rehm)
 • FIFO tárazás (ASYS)
 • AOI (VISCOM, VI)
 • Vizuális ellenőrzés (Optilia system)
 • Címkézés (Zebra)
 • Lézer gravírozás

Sikeresen zárult a 2019-es Automotive Kiállítás

Mind szakmai, mind üzleti szempontból is sikeresen zárult az idei Automotive Kiállítás. A szakmai konferenciák telt házzal üzemeltek és a 3 napos rendezvényen 15 országból összesen 200 kiállító vett részt. Közel 10 000 látogató vett részt a rendezvényen és csodálhatták meg az innovációs újításokat! A rendezvényen bepillantást lehetett nyerni az autógyártás teljes folyamatára, egészen a formatervezéstől a gyártásig. 4 magyarországi autógyár az Audi, a Mercedes az Opel és a Suzuki volt a kiállítók között, de emellett számos a szakmához szorosan kapcsolódó cég, beszállító és egyéb partner is jelen volt.

Ahogy minden évben, úgy idén is kint voltunk az Automotive Kiállításon és több referencia termékünket is bemutattuk az elektronikai gyártóknak. Büszkék vagyunk rá, hogy teljes mértékben magyar vállalkozásként tudjuk képviseletetni magunkat ebben a piaci szegmensben.

G-SMT IMG_1242 G-SMT image1

Találkozzunk idén is az Automotive Kiállításon

Idén is részt veszünk a Hungexpon megrendezésre kerülő Automotive Kiállításon!

A kiállítás időtartama: 2019.október 16-18.

Stand hely: 206 B

Mi már nagyon készülünk az idei kiállításra ahol lehetőség lesz megtekinteni a nálunk publikálható, általunk gyártott, beültetett panelekből készült mintákat. Az alábbi minták különböző ipari szegmensekből kerülnek ki, úgy mit az autóipar, repülőgép ipar, orvosi elektronika vagy konzumer elektronika. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az egyes felületkezelési technikák kivitelezési módjába betekintést nyerjen a látogató.

A kiállításon számos videót megnézhet, képeket az üzemünk működéséről és lehetőség nyílhat személyes partnertalálkozóra előre egyeztetett időpontokban.

A kiállításról bővebb információt itt talál.

Találkozzunk a kiállításon!

automotive blogba

Minden, amit a 3D képrendszerről tudni érdemes

A 3D technológia megjelenése óta digitális modellek készíthetők meglévő tárgyakról, eszközökről vagy akár élő személyekről is. Ez a módszer óriási segítséget nyújt a különböző iparágakban tevékenykedő cégeknek, hiszen lehetővé teszi, hogy a digitális tartalom készítésben a modellezési munka kiegészítésként vagy helyettesítéseként szolgálhat. A modellek alapjául szolgáló fizikális tárgyak szkennelt változata szabadon módosítható, sőt át is alakítható, így ezzel a lehetőséggel a tárgy eredeti változatának a másolata hozható létre. Ez a fajta digitális rekonstrukció tökéletesen rámutat az aktuális hibára a vizsgált tárggyal kapcsolatban. 3D SPI Az SMT gyártási technológiában is használunk 3D-s képrendszereket, így ennek segítségére szolgál egy kiváló technikai berendezés az SPI, azaz Solder Paste Inspection magyar nevén forrasztóanyag vizsgáló. A berendezés egy multi-frekvenciás technológiát alkalmaz, mely során valós idejű mérések és számítások végezhetőek, valós idejű online rendelkezéssel. A magas minőségű PCB (angolul Printed Circuit Board, PCB) vagy nyomtatott áramköri lap adatai egy felhasználóbarát szoftveren láthatóak. A rendszer tökéletesen szemlélteti az esetleges hiányokat a valós képek és a 3D adatok között. A KOHYOUNG- KY8030-3 3D SPI gép világelsőnek számít a piacon a 3D-s képrendszerek között, ezért is használjuk ezt. A világon, egyedülálló módon a legmegbízhatóbb és legpontosabb méréseket adja, sőt a legerősebb nyomtatási folyamat optimalizálási eszköz.

3D spi

3D AOI A másik forradalmian új találmány a 3D-s képrendszerek között, az AOI, azaz Automated Optical Inspeciton, magyar nevén automata optikai vizsgálat. A KOHYOUNG-ZENITH berendezést használva az SMT folyamat ellenőrzés világszintű, teljes körű 3D-s mérések és vizsgálatok alapján zajlik, mely láthatóvá teszi, azonosítja és kiküszöböli a problémák gyökerét. Az eszköz azon túl, hogy gyors, maximális adat felhasználási lehetőséggel is bír. Ez a 3D-n alapuló vizsgálati technológia megoldást biztosít a sablonos vizsgálati problémákra. Az AOI rendszer széles körben kimutatja a hibákat. Tűpontos méréseinek köszönhetően láthatóak az árnyékolási problémák, a visszatükröződés, magassági akadály vagy mérési arány problémák.

3D AOI      3D AOI 2  

Megkaptuk az Autóipari Tanúsítványt, az IATF 16949-et

kepatmeretezes_hu_Nvtelenterv31

Mérhetetlen büszkeséggel tölt el minket, hogy sikerült megszerezni ezt az elismerést. Az IATF 16949 nem más, mint a Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF - International Automotive Task Force) által kifejlesztett autó- és gépjárműipar vezető nemzetközi minőségirányítási műszaki előírása. E szabványrendszer biztosítja a megrendelőink számára, hogy termelésünk és gyártásunk a legmagasabb vevői igényeket is kielégíti. A tanúsítást, egy 1 éves felkészülési időszak előzte meg, amely alatt fejlesztésre került a minőségirányítási rendszerünk a gyártási folyamataink és hozzájuk kapcsolódó dokumentum kezelések. Komoly mennyiségű oktatást, fejlesztést, időt és anyagi ráfordítást igényelt, hogy megtudjunk felelni az előírás szerinti elvárásoknak. A felkészítési időszakban e szakterületre specializálódott felkészítő auditor volt a minőségirányítási csapatunk segítségére, és a felkészültségi szintünk minősítésre kész állapota után felkértünk egy akkreditált nemzetközileg elismert minősítő céget, amely TÜV SÜD volt, hogy végezze el a minősítő auditot, amelyet sikerrel zártunk 2018.10.26-án.

Ez a tanúsítás nem egy kötelező szabvány, ezért is kevés cég vállalja az ennek való megfelelést, mert olyan magas elvárásoknak, dokumentációs kötelezettségnek, minőségirányítási protokollnak és folyamatos fejlődési trendeknek kell megfelelni hogy ezt csak kevés vállalat, inkább a multinacionális cégek vállalják csak be. Viszont azon vállalatoknak mint a G-SMT Hungary Kft., aki az autóiparban TIER 2 szinten kíván jelen lenni a hazai és a nemzetközi piacon, ez az autóipari minősítés a nélkülözhetetlen és szükséges verseny előny miatt volt kiemelten fontos cél. Az előírás fókuszában a vevői követelményeknek való megfelelés áll, és erre az IATF nemzetközi szervezete egy olyan minőségirányítási rendszer dolgozott ki, amelynek való megfelelés esetén teljesen mindegy, hogy milyen országban tevékenykedik a minősített gyártó, egy egységes előírásnak felel meg, tehát minőségirányításhoz és gyártáshoz kapcsolódó folyamatok elvárásai azonosak, így beszállítói lánc is átjárhatóbb és átláthatóbb.

Több multinacionális Autóipari gyártó cég rendelkezik ilyen minősítéssel, és egyes autóipari beszállítók szintén, hiszen ennek a minőségirányítási előírásnak egyik vezérfonala, hogy a beszállítói láncban törekedni kell, hogy a kockázatot jelentő, végtermékminőségét befolyásoló beszállítóknak is legyen ilyen IATF 16949 autóipari minősítése.

Az Elektronika Kiállítás és ami mögötte van

kiállítás
 • Mint a legtöbb iparágban, így az elektronikai iparban is nagyon fontos a nemzetközi jelenlét. Az Elektronika kiállítás kiváló helyszín az új partner kapcsolatok kialakítására, valamint a meglévők ápolásra, és a piaci jelenlét fenntartására. Ez a kiállítás valóban világszínvonalú, ami nem csak a méretében nyilvánul meg, de persze nem mellékes, hiszen a világ vezető márkanevei és valamennyi jelentős vállalata képviselteti itt magát. Mindehhez bizony szükséges is a 16 akadálymentes kiállító csarnok a csaknem 200.000 m2 befogadó területből elfoglalt 145.000 m2, 11-16 m-es helységmagassággal, és 50 tárgyaló teremmel.
 • Egy nemzetközi kiállítás mindig nagy körültekintést igényel, akár egy hazai rendezvény, talán annyi különbséggel, hogy itt kiemelkedően fontos a megfelelő nyelvismeret és a folyamatos kontrollal felügyelt szervezés és a megbízható kivitelezők kiválasztása. Fontos szempont a stand helyünk megfelelő pozicionálása a regisztrációs tárgyalásoknál, hiszen egy ilyen méretű kiállításon könnyű lehet “elveszni”, és elsődleges prioritású hogy milyen cégkörnyezetben helyezkedünk el.
 • A G-SMT Hungary Kft. gyártási szolgáltatást értékesít, így termékeket csak mint a vevőink megrendelésére gyártott referenciaként szoktuk magunkkal vinni, bemutatva pár terméket a gyártási repertoárból.
 • Mivel a G-SMT Hungary Kft-nek a nemzetközi piac megnyerése mellett természetesen a hazai ágazati képviselet is legalább ilyen kimagasló cél, ezért fontos számunkra, hogy az olyan hazai kiállításokon is részt vegyünk mint az Electrosub Kiállítás Budapesten márciusban. Találkozzunk legközelebb ott!

Az Automotive Kiállításon jártunk

44251962_2253445514697167_8345478655673106432_n

A nemzetközi és hazai jelenlét az ipari köztudatban nagyon fontos számunkra. Ahhoz, hogy megismerjenek bennünket, fontos a jelenlét az olyan kiállításokon, amelyek kifejezetten annak a szegmensnek szólnak, amelyben leginkább dolgozunk, jelen esetben az Autóipar. Ezen kívül több kiállításon is részt veszünk külföldön is, amellyel a piaci jelenlétünket kívánjuk fenntartani, megerősíteni és új üzleti ismeretségeket kötni.

Így készültünk a Kiállításra

A Magyarországon és talán Európában is kevés olyan vállalkozás van, aki a multiknak megfelelő technológia fejlettségével és tudásbázissal rendelkezik, ötvözve a kis- és középvállalkozások rugalmasságával. A kiállításokon szeretnénk bemutatni minél több referencia terméket, amellyel azt a széles palettát szemléltetjük, hogy milyen sok féle terméknél tudunk partnerek lenni mint elektronikai gyártó.

Ezeket a termékeket mutattuk be

Partnereink engedélyével néhány kész terméket mutattunk be, melyeket mi gyártottunk, amelyekkel a széles spektruma jól érezhető a gyártási lehetőségeknek. Itt például, Autoipar, Aerospace, Consumer elektronika, Orvosi elektronika…stb.

Nemzetközi Kiállításra is megyünk 

2018 novemberében az egyik legnagyobb nemzetközi kiállításon is rész veszünk, amely az Electronica 2018 kiállítás lesz Münchenben. Itt egy 4 napos ipari expón képviseltetjük magunkat, amely testvér kiállításán, a tavalyi Productronica 2017 kiállításon is részt vettünk már sikeresen, és az idei évtől is hasonló eredményeket várunk!

Az Automotive Kiállításon több visszatérő érdeklődő is volt, akiknek már ismerős volt a cégünk, amely bizonyítja a piaci jelenlét érdekében tett intézkedések eredményesek. Valószínűleg jövőre is részt veszünk ezen a kiállításon, hiszen teljes mértékben magyar vállalkozásként úgy érezzük, hogy e piaci szegmens képviselete nem csak lehetőség hanem büszkén és örömmel vállalt kötelesség is.

Elektronika Messe München 2018

opengraph-2

A világ legnagyobb iparága a legmagasabb szintű kapcsolatokkal találkozik, ez az ELEKTRONIKA MESSE!

A G-SMT Hungary Kft csapata ismét megjelenik a müncheni kiállításon és saját standon várja az érdeklődőket egy beszélgetésre, tárgyalása. A látogatóinknak lehetősége lesz betekintést nyerni a gyártás fontosabb részleteibe, szakmai segítséget kérni munkatársainktől, és egyeztetni jövőbeli együttműködésekről!


 

ELECTRONICA 2018 szakkiálításról továbbiakban, 

A világ vezető szakkiállítása

Több mint 20 országból 2913 kiállító  143.000 négyzetméternyi területen terül el, és várja az ipar minden tájáról érkezőket! A 2016-os kiállításon 84 országból érkeztek vendégek és több mint 70 ezren látogattak el.

 

A kiállított tárgyak széles skálán

Az elektronika kiállításainak kínálata az egész elektronikai ipar technológiáit, termékeit és megoldásait foglalja magában. A vásár bemutatja az ipar trendjeit, és ezzel segít a látogatóknak az elektronikai ipar globális piacán.

 

Nemzetközi üzleti platform

Az electronica látogatói szinte az összes fogyasztói szegmenset és az ipari felhasználói fiókokat képviselik.

 

Széleskörű támogató program

Az elektronika széleskörű támogató programja tizenegy témaorientált fórumot és négy nagyszerű konferenciát tartalmaz. A résztvevőknek lehetőségük nyílik információcserére a szakértőkkel a legújabb fejleményekről.

 

Globális hálózat

Az elektronika mellett a Messe München egyéb regionális kereskedelmi vásárokat szervez gyorsan növekvő piacokon. Az elektronika Kína például lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bemutassák magukat a fontos ázsiai piacon.

link: electronica hivatalos weboldala

Automotive Hungary 2018

carousel_AH2018_hu

2018-ban október 17-19. között kerül megrendezésre  az AUTOMOTIVE HUNGARY, a 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 • 4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki - mellett számos, a saját területén meghatározó cég lesz jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.
 • Már 236 kiállító jelezte részvételét 15 országból, többek között Angliából, Franciaországból és Németországból.
hivatalos link: http://Automotive Hungary Hungexpo link

Interjú Bökönyi Zsolt cégvezetővel

 • Pontosan mivel is foglalkozik a G-SMT cég?

A G-SMT Hungary Kft. egy magyar tulajdonú elektronikai gyártó cég, amely elsősorban az autóipari elektronikai panelek gyártása terén fed le nagyon piaci szegmenst. Cégünk áramköri panelek gyártásával foglalkozik. Egyaránt kivitelező partnerek tudunk lenni prototípus gyártásban, valamint kis-, közepes-, és akár nagy szériás gyártásban is. Fejlett technológiáinknak, automata gyártósorainknak, és szakképzett kollektívánknak köszönhetően, a legszélesebb piaci igényeket is teljesíteni tudjuk!

 • Mekkora a cég jelenleg, mennyi embert foglalkoztatnak?

Jelenleg 16 fővel dolgozunk, 3 gyártósoron.

 • Milyen innovatív megoldásokat használnak a gyártás során?

A magas szintű ESD rendszerünkkel gond nélkül tudjuk kezelni a legérzékenyebb IC-ket és BGA-kat is. Precíz inspekciós berendezéseinkkel maximálisan redukáljuk az esetleges hibák előfordulását. Jelenleg a legkisebb 0201 alkatrészmérettől 80x80mm-ig képesek vagyunk felületszerelt (SMD) és furatszerelt (THD) alkatrészeket automatikusan ültetni, forrasztani és vizsgálni.

 • Mivel jobb a G-SMT, mint a versenytársaik?

Cégünknek idén lesz a záró auditja a legújabb vállalati minősítésben, amellyel a legmagasabb szintű minőségirányítási és műszaki előírásnak is megfelelünk, ami az IATF 16949. Ilyen minősítéssel jelenleg csak a nagyobb multinacionális elektronikai gyártó cégek rendelkeznek. Ennek köszönhetően a már meglevő Traceability rendszerünket is tovább fejlesztettük, hogy mind a hazai mind a nemzetközi piacon a legmagasabb megrendelői igényeknek megtudjunk felelni.

 • Van valamilyen emlékezetes project, amiről szívesen ejtene pár szót?

Vállalatunk nagyon büszke arra, hogy jelenleg is gyártó partnerei vagyunk olyan TIER2-es beszállítónak akik részére luxus autókba gyártjuk a LED megvilágítások áramköri paneleit.

 • Milyen jövőt képzel el a piacnak, illetve azon belül a saját cégének?

Az Elektronikai Ipar és ezen belül az Autóipar is mindig kiemelt helyen volt az egyes országok gazdasági fejlődésében. Komoly mennyiségű munkaerő igény társul hozzá az egyes fejlesztésekhez, gyár telepítésekhez, amihez számtalan addicionális ipari egység is kapcsolódik. A jövőben is a technológiák folyamatos fejlődésének köszönhetően kimeríthetetlen tárház ez az ipari szegmens. A G-SMT ezért is tartja fontosnak, hogy mind technológia mind tudásbázis fejlesztésben lépést tartson az ipari fejlődéssel, annak érdekében, hogy maximálisan kielégíthesse a legszélesebb spektrumon mozgó piaci igényeket!

Productronica

Automotive Hungary

hungexpo kiállítás
2017. október 18-20.

SMT Hybrid Packaging

International Exhibition and Conference for System Integration in Micro Electronics
Nuremberg, 16 - 18 May 2017

Cégpolitikánk

A G-SMT Hungary Kft. elektronikai kártyák, eszközök és alkatrészek gyártásával, felületszerelésével és javításával; elektronikai alkatrészek, segédanyagok, szerszámok, gépek karbantartásával és kereskedelmével foglalkozik. A szervezet vezetése az alábbi szempontok figyelembevétele mellett kívánja elérni a szolgáltatás hatékonyságának növelését, minőségirányítási, környezetvédelmi és munkavédelmi teljesítményének folyamatos javítását. Törekvéseink megvalósítása érdekében:
 • A társaság tulajdonosai és vezetői és mindazok, akik a G-SMT Hungary Kft-nél dolgoznak teljesen elkötelezettek arra, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsék ki a vevők igényeit.
 • Kialakítjuk, működtetjük és fejlesztjük az MSZ EN ISO 14001:2015 és MSZ EN ISO 9001:2015, IATF 16949: 2016 és az ISO 45001:2018 szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszerünket.
 • Rendszeresen azonosítjuk és elemezzük tevékenységeink környezetre, valamint folyamatainkra való hatását, kockázatát, melyeket az észszerűen elfogadható szintre csökkentünk.
 • Minőség-, környezeti és MEB célokat és előirányzatokat tűzünk ki és azokat rendszeresen átvizsgáljuk.
 • Minden tevékenységünket a jogszabályoknak megfelelően, elkötelezetten a megfelelési kötelezettségeink teljesítésére, a biztonságos, balesetmentes munkavégzés elvei szerint végezzük, hangsúlyt helyezve a sérülések és az egészségkárosodás megelőzésére.

 

Minőségpolitika

Cégünk számra fontos a minőségi, innovatív megoldások megteremtésére és a bizalomra épülő hosszú távú üzleti, partneri kapcsolatok kiépítése. Minőségpolitikánk vezérelve megrendelőink igényeinek maradéktalan teljesítése. Fontos számunkra a vevőink teljes támogatása az elektronikai gyártás és tervezés területén. Az állandó minőségi színvonal megtartása érdekében bevezettük az ISO9001 minőségirányítási szabvány szerinti rendszert, s ez alapján kidolgozott minőségirányítási rendszerünkkel biztosítjuk megrendelőink felé a folytonos és állandó minőséget. A minőségirányítás folyamatos fejlődése és a technológiai fejlesztés mindig vezető helyen van a menedzsment céljai között, törekedve a NULLA hiba stratégiára. A tanúsítványaink sorát sikeres IATF 16949 autóipari követelményeknek megfelelő minősítéssel is bővítettük. Mindig arra törekszünk, hogy sikeresebbé tegyük a közös projekteket, és tökéletes egyensúlyt érjünk el. A legmagasabb szintű 3D AOI és 3D SPI valamint RTG vizsgáló berendezések, és az ezek G-System rendszeren keresztüli kommunikációja biztosítja az in-line gyártás monitorozást, és a nyomon követhetőséget. Folyamataink fejlesztéséhez kockázatértékelést is alapul veszünk, amely segítségével biztosítható a vevői érdekek szem előtt tartása. Minőségirányítási céljaink meghatározást éves szinten felülvizsgáljuk és a lehetőségek szerint fejlesztjük. Sikerünk titka, hogy az ipari újításokkal együtt fejlődünk, hogy a vevői igényeknek maximálisan eleget tudjunk tenni. Vállalatunk vezetősége számára fontos, hogy beszállítói partnereink teljesítményét rendszeres monitoringgal figyelemmel kövesse, és szükség esetén segítséget nyújtson azon partnereknek, akik segítségünkkel kívánják emelni szolgáltatásaik színvonalát. A hosszútávú partnerekkel való, közös tapasztalatokon alapuló folyamatfejlesztés célkitűzés a vállalati célok megvalósítása és a vevői érdekek legmagasabb szintű kielégítése érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink is hasonló minőségpolitikai szemlélettel és elhivatottsággal rendelkezzenek.

 

Környezetpolitika

Alapításunk óta a környezetközpontú irányítási rendszert az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítványának megfelelően fejlesztjük. Minden döntésünknél a környezetvédelmi szempontokat következetesen, módszeresen, előrelátóan vesszük figyelembe. Biztosítjuk, hogy a megfelelő vezetői és adminisztratív ellenőrzések működjenek, a környezeti politika minden tevékenységünkben tükröződjön, és a rendszer folyamatosan fejlődjön. Emellett dolgozunk azon, hogy a folyamatokat és a minőséget permanens javítsuk. Elköteleztük magunkat a környezet védelmére, beleértve a szennyezés megelőzését, a fenntartható erőforrás felhasználást, a klímaváltozás enyhítését és a hozzá való alkalmazkodást, valamint a biológiai sokféleség és az ökoszisztémák védelmét, a működési környezetünkre vonatkozóan. Újrahasznosítható anyagokat és csomagolásokat használunk. A környezet és az erőforrások felelősségteljes kezelésével a G-SMT Hungary Kft. hozzájárul a fenntartható gazdasághoz.

 

Munkatársaink-továbbképzések

Az emberközpontú menedzsment filozófiának megfelelően törekszük a minél biztonságosabb és komfortosabb munkakörnyezetre, dolgozói elégedettségre, szakmai fejlődésre, az életpályamodellek kialakítására. A műszaki tudomány területén törekszünk, hogy a legújabb technológia fejlesztéseket alkalmazva mindig naprakészek legyünk. Annak érdekében, hogy ezeket a technológiákat és rendszereket megfelelően alkalmazzuk, kivételes hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére. Minden dokumentációt és előkészítést úgy végzünk, hogy a termékeket a lehető legmagasabb minőségben lehessen gyártani. A fejlesztés minden szakaszában projektmenedzsmentünk felügyeli a vevői igények megvalósítását, a termék és a fejlesztés költségeit, valamint a határidők betartását. Vezetőink korrekt és kiegyensúlyozott üzleti kapcsolatra törekednek a vevőkkel és beszállítókkal azért, hogy az általuk végzett tevékenységek megbízhatósága és minősége mindenképp megfeleljen a vevők igényeinek és elvárásainak, továbbá a beszállítóinkat ösztönözzük a környezetvédelmi irányelveink átvételére és a kockázatok minimumon tartására. Folyamatainkban a kulcsfontosságú mutatók (KPI) elemzésével a legfontosabb mutatószámokat nyomon követjük, változásaikat elemezzük, és szükség esetén a helyesbítéshez felhasználjuk. Célunk az, hogy munkavégzésünk technikai személyi erőforrásait folyamatosan tökéletesítsük, minőségképességünket fejlesztjük, teljesítményünket emeljük, a „nulla hiba” elérése, versenyképességünk javítása érdekében. Munkatársaink szakmai felkészültsége és egyéni jelleme lehetővé teszi, hogy az SMT folyamatok terén szerzett tapasztalataikat felhasználva támogatást nyújtsanak partnereinknek. Műszaki tanácsadással próbáljuk az ügyfeleink részére a gyárthatóságot, minőséget, gazdaságosságot biztosítani úgy, hogy végig minimumon tartjuk a környezetre való hatásunkat. Vállalatunk vezetősége számára fontos, hogy beszállítói partnereink teljesítményét rendszeres monitoringgal figyelemmel kövesse, és szükség esetén segítséget nyújtson azon partnereknek, akik segítségünkkel kívánják emelni szolgáltatásaik színvonalát. A hosszútávú partnerekkel való, közös tapasztalatokon alapuló folyamatfejlesztés célkitűzés a vállalati célok megvalósítása és a vevői érdekek legmagasabb szintű kielégítése érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink is hasonló minőségpolitikai szemlélettel és elhivatottsággal rendelkezzenek. A G-SMT Hungary Kft. vezetősége - és minden alkalmazottja – elkötelezett az irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, környezeti-, munkahelyi egészségvédelem és biztonság teljesítményünk növelése iránt, felelős a minőségért, ismeri és érti a politika keretében meghatározottakat, valamint a célokat. Meggyőződésünk, hogy céljaink megvalósításának feltétele a vezetőség által nyújtott személyes példa-mutatás és a munkatársak bevonása.

Adatvédelem

Bevezetés

A G-SMT Hungary Kft. (Cím: 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5., telefon: +36 70 348 06 19, adószám: 24816184-2-20, cégjegyzékszám: 20-09-074008) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Jelen adatkezelési tájékoztató a https://g-smt.hu/ weboldal és az G-SMT Hungary Kft. adatkezelését szabályozza. Az adatkezelési tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: https://g-smt.hu/adatvedelem/. A tájékoztató módosításai a fenti címen történő közzététellel lépnek hatályba.

Az adatkezelő és elérhetőségei

 • Név: G-SMT Hungary Kft.
 • Székhely:8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5. » mutasd a térképen
 • E-mail: info@g-smt.hu
 • Telefon: +36 70 348 06 19
 • Cégjegyzékszám: 20-09-074008
 • Adószám: 24816184-2-20

Fogalom meghatározások

1. „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

2. „adatkezelés”: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

3. „adatkezelő”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

4. „adatfeldolgozó”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

5. „címzett”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e. Azon közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami joggal összhangban férhetnek hozzá személyes adatokhoz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatok e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hogy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályoknak;

6. „az érintett hozzájárulása”: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;

7. „adatvédelmi incidens”: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.

A személyes adatok kezelésére vonatkozó elvek

A személyes adatok:

 • a) kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni („jogszerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság”);
 • b) gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történjen, és azokat ne kezeljék ezekkel a célokkal össze nem egyeztethető módon; a 89. cikk (1) bekezdésének megfelelően nem minősül az eredeti céllal össze nem egyeztethetőnek a közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi
  kutatási célból vagy statisztikai célból történő további adatkezelés („célhoz kötöttség”);
 • c) az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak kell, hogy legyenek, és a szükségesre kell korlátozódniuk („adattakarékosság”);
 • d) pontosnak és szükség esetén naprakésznek kell lenniük; minden észszerű intézkedést meg kell tenni annak érdekében, hogy az adatkezelés céljai
  szempontjából pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljék vagy helyesbítsék („pontosság”);
 • e) tárolásának olyan formában kell történnie, amely az érintettek azonosítását csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig teszi lehetővé; a személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, amennyiben a személyes adatok kezelésére a 89. cikk (1) bekezdésének megfelelően közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból kerül majd sor, az e rendeletben az érintettek jogainak és szabadságainak védelme érdekében előírt megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására is figyelemmel („korlátozott
  tárolhatóság”);
 • f) kezelését oly módon kell végezni, hogy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szembeni védelmet is
  ideértve („integritás és bizalmas jelleg”).

Az adatkezelő felelős a fentiek megfelelésért, továbbá képesnek kell lennie e megfelelés igazolására („elszámoltathatóság”).

Adatkezelések

Kapcsolatfelvétel

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat
Az adatkezelés célja
Név
Azonosítás
E-mail cím
Kapcsolattartás, válaszüzenetek küldése
Telefonszám
Kapcsolattartás
Üzenet tartalma
A válaszadáshoz szükséges
A kapcsolatfelvétel időpontja
Technikai művelet végrehajtása.
A kapcsolatfelvétel-kori IP cím
Technikai művelet végrehajtása.

2. Az érintettek köre: A kapcsolati űrlapon keresztül üzenetet küldő valamennyi érintett.

3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az érintett törlési kérelméig tart.

4. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelőnek az erre felhatalmazott munkatársai kezelhetik.

5. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

 • Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és
 • az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

6. A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

 • postai úton a 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5. címen,
 • e-mail útján a info@g-smt.hu e-mail címen,
 • telefonon a +36 70 348 06 19 számon.

7. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) és b) pont.

8. Tájékoztatjuk, hogy

 • az adatkezelés az üzenet megválaszolásához szükséges.
 • köteles a személyes adatokat megadni, hogy választ tudjunk küldeni.
 • az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk Önnek választ adni az üzenetére.

Az igénybe vett adatfeldolgozók

Tárhely-szolgáltató

1. Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység: Tárhely-szolgáltatás

2. Adatfeldolgozó megnevezése és elérhetősége:

 • Bábelhal Webstudio Kft.
 • Székhely: 8360 Keszthely, Honvéd u. 17/2.
 • E-mail: info@babelhal.hu
 • Telefonszám: +37 83/777-603

3. Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Az érintett által megadott valamennyi személyes adat.

4. Az érintettek köre: A weboldalt használó valamennyi érintett.

5. Az adatkezelés célja: A weboldal elérhetővé tétele, megfelelő működtetése.

6. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az adatkezelő és a tárhely-szolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhely-szolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart az adatkezelés.

7. Az adatfeldolgozás jogalapja: a 6. cikk (1) bekezdés c) és f) pontja, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Cookie-k (sütik) kezelése

1. Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Egyedi azonosítószám, dátumok, időpontok

2. Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi érintett.

3. Az adatkezelés célja: A felhasználók azonosítása és a látogatók nyomon követése.

4. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje:

Süti típusa
Munkamenet sütik (session)
Állandó vagy mentett sütik
Adatkezelés jogalapja
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdése
Adatkezelés időtartama
A vonatkozó látogatói munkamenet lezárásáig tartó időszak
az érintett törléséig, maximum 30 nap
Kezelt adatkör
connect.sid

5. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő.

6. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintettnek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt.

7. Az adatkezelés jogalapja: Az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van.

Google Ads (Adwords) konverziókövetés használata

1. A „Google Ads (Adwords)” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

2. Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.

3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.

4. Minden Google Ads (Adwords) ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az Ads (Adwords) ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.

5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az Ads (Adwords) konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.

7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

A Google Analytics alkalmazása

1. Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.

2. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.

3. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.

4. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Hírlevél, DM tevékenység

1. A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a értelmében Felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató reklámajánlataival, egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott elérhetőségein megkeresse.

2. Továbbá Ügyfél a jelen tájékoztató rendelkezéseit szem előtt tartva hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a reklámajánlatok küldéséhez szükséges személyes adatait kezelje.

3. Szolgáltató nem küld kéretlen reklámüzenetet, és Felhasználó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat az ajánlatok küldéséről. Ebben az esetben Szolgáltató minden - a reklámüzenetek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. Felhasználó a reklámokról leiratkozhat az üzenetben lévő linkre kattintva.

4. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat
Az adatkezelés célja
Név, e-mail cím.
Azonosítás, a hírlevélre való feliratkozás lehetővé tétele.
A feliratkozás időpontja
Technikai művelet végrehajtása.
A feliratkozás kori IP cím
Technikai művelet végrehajtása.

5. Az érintettek köre: A hírlevélre feliratkozó valamennyi érintett.

6. Az adatkezelés célja: reklámot tartalmazó elektronikus üzenetek (e-mail, sms, push üzenet) küldése az érintett részére, tájékoztatás nyújtása az aktuális információkról, termékekről, akciókról, új funkciókról stb.

7. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, azaz a leiratkozásig tart az adatkezelés.

8. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő sales és marketing munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

9. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és
tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint
az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

10. A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát, az adatkezelések elleni tiltakozást az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

 • postai úton a 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5. címen,
 • e-mail útján a info@g-smt.hu e-mail címen,
 • telefonon a +36 70 348 06 19 számon.

11. Az érintett bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről.

12. Az adatkezelés során igénybe vett adatfeldolgozó:

 • MailChimp
 • The Rocket Science Group, LLC
 • 675 Ponce de Leon Ave NE
 • Suite 5000
 • Atlanta, GA 30308 USA

13. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) és f) pontja, és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése:

A reklámozó, a reklámszolgáltató, illetve a reklám közzétevője – a hozzájárulásban meghatározott körben - a náluk hozzájáruló nyilatkozatot tevő személyek személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített - a reklám címzettjére vonatkozó - adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át.

14. Tájékoztatjuk, hogy

 • az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul.
 • köteles a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretne kapni tőlünk.
 • az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni.

Ügyfélkapcsolat

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat
Az adatkezelés célja
Név, e-mail cím, telefonszám.
Kapcsolattartás, azonosítás, szerződések teljesítése, üzleti cél.

2. Az érintettek köre: Az adatkezelővel telefonon/e-mailben/személyesen kapcsolatot tartó, vagy szerződéses jogviszonyban álló valamennyi érintett.

3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az adatkezelés az adatkezelő és az érintett közötti jogviszony megszűnéséig, illetve követelések esetén a szerződést követő 5 évig tart.

4. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő erre feljogosított munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

5. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

 • Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és
 • az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

6. A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

 • postai úton a 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5. címen,
 • e-mail útján a info@g-smt.hu e-mail címen,
 • telefonon a +36 70 348 06 19 számon.

7. Az adatkezelés jogalapja:

7.1. a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) és c) pontja.

7.2. A szerződésből eredő követelések érvényesítése esetén a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:21. §-a szerint 5 év.

6:22. § [Elévülés]

 • (1) Ha e törvény eltérően nem rendelkezik, a követelések öt év alatt évülnek el.
 • (2) Az elévülés akkor kezdődik, amikor a követelés esedékessé válik.
 • (3) Az elévülési idő megváltoztatására irányuló megállapodást írásba kell foglalni.
 • (4) Az elévülést kizáró megállapodás semmis.

 

8. Tájékoztatjuk, hogy

 • az adatkezelés szerződés teljesítéséhez és ajánlat adásához szükséges.
 • köteles a személyes adatokat megadni, hogy tudjuk a rendelését/egyéb kérését teljesíteni.
 • az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudjuk a rendelését/kérését feldolgozni.

Panaszkezelés

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat
Az adatkezelés célja
Vezeték-és keresztnév
Azonosítás, kapcsolattartás.
E-mail cím
Kapcsolattartás.
Telefonszám
Kapcsolattartás.
Számlázási név és cím
Azonosítás, a szolgáltatásokkal kapcsolatosan felmerülő minőségi kifogások, kérdések és problémák kezelése.

2. Az érintettek köre: A weboldalon minőségi kifogással élő, panaszt tevő valamennyi érintett.

3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A felvett kifogásról felvett jegyzőkönyv, átirat és az arra adott válasz másolati példányait a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése alapján 5 évig kell megőrizni.

4. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő sales és marketing munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

5. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

 • Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és
 • tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint
 • az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

6. A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát, az adatkezelések elleni tiltakozást az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

 • postai úton a 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós utca 5. címen,
 • e-mail útján a info@g-smt.hu e-mail címen,
 • telefonon a +36 70 348 06 19 számon.

7. Az adatkezelés jogalapja: 6. cikk (1) bekezdés c) pont, és a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése.

8. Tájékoztatjuk, hogy

 • a személyes adat szolgáltatása szerződéses kötelezettségen alapul.
 • a szerződés megkötésének előfeltétele a személyes adatok kezelése.
 • köteles a személyes adatokat megadni, hogy panaszát kezelni tudjuk.
 • az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudjuk kezelni a hozzánk beérkezett panaszát.

Közösségi oldalak

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe.

2. Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon, és „lájkolta” a weboldalt.

3. Az adatgyűjtés célja: A közösségi oldalakon, a weboldal egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve „lájkolása”, népszerűsítése.

4. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezeléséről, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról az adott közösségi oldalon tájékozódhat az érintett. Az adatkezelés a közösségi oldalakon valósul meg, így az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire az adott közösségi oldal szabályozása vonatkozik.

5. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a közösségi oldalakon.

Ügyfélkapcsolatok és egyéb adatkezelések

1. Amennyiben az adatkezelő szolgáltatásaink igénybevétele során kérdés merülne fel, esetleg problémája lenne az érintettnek, a honlapon megadott módokon (telefon, e-mail, közösségi oldalak stb.) kapcsolatba léphet az adatkezelővel.

2. Adatkezelő a beérkezett e-maileket, üzeneteket, telefonon, Facebook-on stb. megadott adatokat az érdeklődő nevével és e-mail címével, valamint más, önként megadott személyes adatával együtt, az adatközléstől számított legfeljebb 2 év elteltével törli.

3. E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

4. Kivételes hatósági megkeresésre, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkeresése esetén a Szolgáltató köteles tájékoztatás adására, adatok közlésére, átadására, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátására.

5. A Szolgáltató ezen esetekben a megkereső részére – amennyiben az a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Az érintettek jogai

1. A hozzáférés joga: Ön jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a rendeletben felsorolt információkhoz hozzáférést kapjon.

2. A helyesbítéshez való jog: Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, Ön jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

3. A törléshez való jog: Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önre vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy Önre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje meghatározott feltételek esetén.

4. Az elfeledtetéshez való jog: Ha az adatkezelő nyilvánosságra hozta a személyes adatot, és azt törölni köteles, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével megteszi az ésszerűen elvárható lépéseket – ideértve technikai intézkedéseket – annak érdekében, hogy tájékoztassa az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy Ön kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

5. Az adatkezelés korlátozásához való jog: Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

 • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
 • az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
 • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
 • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e Ön jogos indokaival szemben.

6. Az adathordozhatósághoz való jog: Ön jogosult arra, hogy az Önre vonatkozó, Ön által egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta (...)

7. A tiltakozáshoz való jog: Ön jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a (...) kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is.

8. Tiltakozás közvetlen üzletszerzés estén: Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, Ön jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon az Önre vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha Ön tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

9. Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást: Ön jogosult arra, hogy ne terjedjen ki Önre az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

Az előző bekezdés nem alkalmazandó abban az esetben, ha a döntés:

 • Ön és az adatkezelő közötti szerződés megkötése vagy teljesítése érdekében szükséges;
 • meghozatalát az adatkezelőre alkalmazandó olyan uniós vagy tagállami jog teszi lehetővé, amely Ön jogainak és szabadságainak, valamint jogos érdekeinek védelmét szolgáló megfelelő intézkedéseket is megállapít; vagy
 • Ön kifejezett hozzájárulásán alapul.

Intézkedési határidő

Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított 1 hónapon belül tájékoztatja Önt a fenti kérelmek nyomán hozott intézkedésekről.

Szükség esetén ez 2 hónappal meghosszabbítható. A határidő meghosszabbításáról az adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított 1 hónapon belül tájékoztatja Önt.

Ha az adatkezelő nem tesz intézkedéseket Ön kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja Önt az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy Ön panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

Az adatkezelés biztonsága

Az adatkezelő és az adatfeldolgozó a tudomány és technológia állása és a megvalósítás költségei, továbbá az adatkezelés jellege, hatóköre, körülményei és céljai, valamint a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett, változó valószínűségű és súlyosságú kockázat figyelembevételével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a kockázat mértékének megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja, ideértve, többek között, adott esetben:

 • a) a személyes adatok álnevesítését és titkosítását;
 • b) a személyes adatok kezelésére használt rendszerek és szolgáltatások folyamatos bizalmas jellegének biztosítását, integritását, rendelkezésre állását és ellenálló képességét;
 • c) fizikai vagy műszaki incidens esetén az arra való képességet, hogy a személyes adatokhoz való hozzáférést és az adatok rendelkezésre állását kellő időben vissza lehet állítani;
 • d) az adatkezelés biztonságának garantálására hozott technikai és szervezési intézkedések hatékonyságának rendszeres tesztelésére, felmérésére és értékelésére szolgáló eljárást.

Az érintett tájékoztatása az adatvédelmi incidensről

Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

Az érintett részére adott tájékoztatásban világosan és közérthetően ismertetni kell az adatvédelmi incidens jellegét, és közölni kell az adatvédelmi tisztviselő vagy a további tájékoztatást nyújtó egyéb kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit; ismertetni kell az adatvédelmi incidensből eredő, valószínűsíthető következményeket; ismertetni kell az adatkezelő által az adatvédelmi incidens orvoslására tett vagy tervezett intézkedéseket, beleértve adott esetben az adatvédelmi incidensből eredő esetleges hátrányos következmények enyhítését célzó intézkedéseket.

Az érintettet nem kell tájékoztatni, ha a következő feltételek bármelyike teljesül:

 • az adatkezelő megfelelő technikai és szervezési védelmi intézkedéseket hajtott végre, és ezeket az intézkedéseket az adatvédelmi incidens által érintett adatok tekintetében alkalmazták, különösen azokat az intézkedéseket – mint például a titkosítás alkalmazása –, amelyek a személyes adatokhoz való hozzáférésre fel nem jogosított személyek számára értelmezhetetlenné teszik az adatokat;
 • az adatkezelő az adatvédelmi incidenst követően olyan további intézkedéseket tett, amelyek biztosítják, hogy az érintett jogaira és szabadságaira jelentett, magas kockázat a továbbiakban valószínűsíthetően nem valósul meg;
 • a tájékoztatás aránytalan erőfeszítést tenne szükségessé. Ilyen esetekben az érintetteket nyilvánosan közzétett információk útján kell tájékoztatni, vagy olyan hasonló intézkedést kell hozni, amely biztosítja az érintettek hasonlóan hatékony tájékoztatását.

Ha az adatkezelő még nem értesítette az érintettet az adatvédelmi incidensről, a felügyeleti hatóság, miután mérlegelte, hogy az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár-e, elrendelheti az érintett tájékoztatását.

Adatvédelmi incidens bejelentése a hatóságnak

Az adatvédelmi incidenst az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hogy az adatvédelmi incidens a tudomására jutott, bejelenti az 55. cikk alapján illetékes felügyeleti hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve. Ha a bejelentés nem történik meg 72 órán belül, mellékelni kell hozzá a késedelem igazolására szolgáló indokokat is.

Panasztételi lehetőség

Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

 • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
 • 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
 • Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
 • Telefon: +36 -1-391-1400
 • Fax: +36-1-391-1410
 • E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Zárszó

A tájékoztató elkészítése során figyelemmel voltunk az alábbi jogszabályokra:

 • A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.)
 • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
 • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
 • 2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
 • 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
 • 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
 • 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
 • 16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról
 • A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről
 • Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről

Letölthető dukumentumok

Gyenesdiás, 2018. november 30.

GINOP-8.2.6-18

g4144

Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00200

 • a kedvezményezett neve: G-SMT Hungary Kft.
 • a fejlesztés tárgya, célja: technológia- és vállalatfejlesztés
 • a szerződött támogatás összege: 134 606 390 Ft
 • a projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt keretében a G-SMT Hungary Kft. technológia- és vállalatfejlesztése valósul meg. A beszerezni kívánt eszközök a gyártási folyamat hatékonyságát növelik. A kapacitásnövelés és a kínálatbővítés révén több terméket és több részegységet tudunk gyártani. Ezzel tudjuk növelni a bevételünket, foglalkoztatottaink számát, eredményünket. A gyártórészleg házon belül lesz, jobban koordinálható és jobb a minősége, mintha beszállítótól függünk. Így segítjük elő a beszállítóktól, alvállalkozóktól független, határidőn belüli minőségi gyártást. A napelem beruházás a fenntarthatóság jegyében nagyon fontos a cégünk számára. Cégünk továbbá elkötelezett a kollégák hosszú távú képzése mellett, ezért első lépésben képzési tervet készítettünk egy tanácsadó céggel. A géppark technológiai fejlesztésével a termékek minősége javul, így azok jobb egységáron értékesíthetők, azaz a hozzáadott érték is emelkedik. Képesek leszünk a versenytársaknál magasabb kapacitást, jobb minőséget, tartósabb termékeket kínálni. A fejlesztés a vállalkozás gazdasági szerepét erősíti.
 • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2023.10.26.

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00200


GINOP-8.2.3-18

GINOP-8.2.3-18


GINOP 8.3.5/18.b.2

GINOP 8.3.5/18.b.2


GINOP 8.3.5/18.b.3

GINOP 8.3.5/18.b.3


GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00193

 • a kedvezményezett neve: G-SMT Hungary Kft.
 • a fejlesztés tárgya, célja: Projekjük célja Infocharger DC töltő sikeres, új piacképes termékfejlesztés megvalósulása
 • a szerződött támogatás összege: 119 395 053 Ft
 • a projekt tartalmának részletes bemutatása: A G-SMT Hungary Kft. fő profilja az elektronikai áramköri kártyák gyártása, SMT szerelés, kábelszerelés, BGA javítás, röntgen vizsgálatok. A telephelyének gyártási kapacitását 3 automata SMT inline gyártósor, 1 TH gyártósor biztosítja. A gyártósorok konfigurációja közel azonos, a kezelhetőség megkönnyítése és a stabilitás biztosítása érdekében. A vállalatirányítási rendszerük különböző moduljai segítségével teljes mértékig a funkcionális felhasználást és az ügyfélbarát információáramlást valósítunk meg. Ennek köszönhetően megvalósul a teljes gyártásközi realtime monitoring, és adatrögzítés. A fejlesztés eredményeként létrejövő új, innovatív piacképes termékük lenne az Infocharger DC töltő, amely egy eddig általunk nem gyártott termék.

  A projekt keretében töltési információk kinyerése, valamint a kijelző vezérlésének illesztése, hardver összeállítása, tesztelése szakmai feladatok sikeres megvalósításán keresztül megvalósul a tervezett Innovatív EV töltő integrálása nagyméretű kültéri digitális kijelzővel és DC töltőkkel.

 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.29.

GINOP 2.1.1

Oktatási anyagok

ESD

ESD bemutatása

Első videónk az elektrosztatikus kisülés fogalmát, veszélyeit és előfordulását oktatja.

Védőfelszerelések

Második videónk az elektrosztatikus kisülés megelőzését célzó védőfelszereléseket és ezek helyes használatát oktatja

Beléptetőrendszer fontossága

Harmadik videónk az elektrosztatikus védelmet ellátó beléptetőrendszer működését oktatja.

Az ESD, vagyis az elektrosztatikus kisülés elleni védelem rendkívül fontos az elektronikai iparban, mivel az elektronikai eszközök és komponensek gyakran nagyon érzékenyek az elektrosztatikus kisülés okozta károkra. Az ESD károsíthatja vagy akár tönkre is teheti az elektronikus áramköröket, ami a termelékenység csökkenéséhez és jelentős költségekhez vezethet. Az ESD védelmi rendszerek, mint például az antistatikus csuklópántok, padlózatok, ruházat és munkaterületek, elengedhetetlenek a biztonságos és megbízható gyártási környezet biztosításához.

Az ESD védelmi rendszerek célja, hogy minimalizálják vagy teljesen megszüntessék az elektrosztatikus feltöltődést, amely az emberi test vagy a gyártási folyamat során használt anyagok és eszközök mozgásából származhat. Ennek érdekében a rendszerek gyakran tartalmaznak földelési pontokat, amelyek segítenek elvezetni a statikus elektromosságot, mielőtt az kárt okozhatna. A megfelelő ESD védelem nélkül a termékek meghibásodása a garanciális visszahívásokhoz és a vevői elégedetlenséghez vezethet, ami hosszú távon a vállalat hírnevére és pénzügyi helyzetére is negatívan hathat.

Ezért az ESD védelmi protokollok szigorúan érvényesülnek az elektronikai gyártás minden területén, a tervezéstől és fejlesztéstől kezdve a gyártáson, tesztelésen és csomagoláson át a szállításig. A nemzetközi szabványok, mint például az IEC 61340, előírásokat tartalmaznak az ESD védelemre vonatkozóan, amelyeket a gyártóknak be kell tartaniuk a készülékek megbízhatóságának és élettartamának biztosítása érdekében. Az elektronikai iparban az ESD védelmi intézkedések betartása tehát alapvető fontosságú a termékminőség, a megbízhatóság és a versenyképesség szempontjából.